Westfriese Omni Games 

De westrand clubs slaan de handen ineen op zaterdagavond 3 juli en zondag 4 juli.

 Welkom op onze website van WOG 2021.                                                                               
De volgende verenigingen slaan de handen ineen. Handbalvereniging VVW, Volleybalvereniging VVW, T.V. De Kaag en Voetbalvereniging VVW. Samen willen we een uniek sportfestijn aanbieden voor deze regio. We willen inzetten op een sportief toernooi voor West Friesland. Echter kunnen we uiteraard nog geen zekerheid geven over de doorgang van het toernooi. Maar als de richtlijnen op groen gaan, willen we direct het toernooi laten plaatsvinden op de Westrand te Wervershoof. Dus twijfel niet en meld je team aan. 

 

Voor wie:

Stel je eigen team van 10 spelers samen. Vanaf 16 jaar met je vrienden, buren, familie of collega's neem je het in de volgende sporten tegen elkaar op: Padel, Tennis, Voetbal, Handbal en (Beach)volleybal. 

Alle teams (gemengd, mannen en/of vrouwen) spelen het 1e jaar in 1 grote poule. Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 euro per team. Wie mogen zich de ultieme sporters van West Friesland noemen!


Het toernooi: 

Wie van je team stel je op in welke sport? Waar liggen de krachten in jullie team? Padel en tennis speel je 2v2. Wie zijn jullie racket talenten? Je kan ook per wedstrijd een ander duo het veld in sturen. (Beach) Volleyballen 4v4. Ook hier kun je de samenstelling per wedstrijd bekijken. Handbal en voetbal wordt gespeeld in 7 tegen 7. Wie gaat er uiteindelijk met de wisselbokaal vandoor?


Uiteraard wachten we de ontwikkelingen omtrent de corona maatregelen af. We gaan er vanuit dat u de corona regels in acht neemt conform de richtlijnen van het RIVM..

  

 

 

2834